reklam
reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN
reklam
Suna ZEYTUN TÜM YAZILARI

DEFNE BELEDİYE BAŞKANI HALİL İBRAHİM ÖZGÜN’ÜN ALTIN VURUŞ KARATE SPOR KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ

Yayınlanma Tarihi : Google News
reklam

Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, Hatay’a en çok madalya kazandıran ve birçok genç, başarılı sporcuların yetişmesine katkıda bulunan Altın Vuruş Karate Spor Kulübü’nü ziyaret etti. Başkan Özgün, kulüp yöneticileri ve sporcularla bir araya gelerek, başarılarından dolayı tebriklerini iletti ve sporun gençler üzerindeki olumlu etkilerinden bahsetti.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Özgün, Hatay’da gerçekleştirilen her spor dalına büyük önem verdiklerini ve sporun her alanında faaliyet gösteren kulüpleri desteklediklerini vurguladı. “Zor şartlar altında büyük gayretle çalışan bütün hocalarımıza ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz,” diyen Başkan Özgün, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek, sporun gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağladığını ifade etti.

Defne Belediyesi olarak, spor kulüplerinin ülkemize sporcu kazandırmaya devam etmesi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Özgün, “Gençlerimizi spora teşvik etmek ve başarılı sporcular yetiştirmek amacıyla spor kulüplerimize gereken tüm desteği sağlamaya kararlıyız,” dedi.

Defne Belediyesi, sporun ve sporcuların yanında olmaya devam edecek ve bu tür destek ziyaretleriyle spor camiasına moral vermeye devam edecektir.

reklam